Tarieven sessies

BRTT of TRB sessie: 1,45 uur met voorbespreking van levensloop, de 1-op-1 sessie en nabespreking met thee en lekkers.

Investering per sessie is €140,- bestaande uit:

 • schriftelijk intake 
 • BRTT of TRB 1-op-1 sessie (Schipluiden of Rhoon)
 • nazorg van een maand


BRTT & TRB sessie: 3 uur met voorbespreking van levensloop, de 1-op-1 sessie en nabespreking met thee en lekkers.

Investering per sessie is €222,- bestaande uit:

 • schriftelijk intake 
 • volledige BRTT & TRB 1-op-1 sessie (Schipluiden of Rhoon)
 • nazorg van een maand


Hoe ga ik te werk:

 1. Kennismaken (altijd gratis): telefonisch verkennen we je hulpvraag en voelen we of ik de juiste persoon ben die je kan helpen.
 2. Levensloop: als we besluiten om samen te werken dan mail ik je een intakeformulier waarin je jouw hulpvraag en levensloop in kaart brengt. Deze stuur je ruim voorafgaand aan de sessie terug zodat ik de sessie kan voorbereiden.
 3. BRTT en/of TRB sessie: Een sessie wordt liggend op een matras gedaan met voorbespreking van levensloop, de 1-op-1 sessie en nabespreking. Je kan er voor kiezen om alleen een BRTT of TRB sessie te doen.
 4. Nazorg (1maand): een week na de sessie hebben we telefonisch contact om te bespreken hoe het met je gaat, wat je hebt ervaren de afgelopen week en of je een vervolgsessie wil.


Tarief traject op maat

Traject Adem & stress release (8 weken)

Een Quick-fix bestaat niet en daarom bied ik ook de mogelijkheid van een intensief Adem & stress release-traject aan. Gedurende 8 weken ga je aan de slag met adem- en lichaamswerk en begeleid ik jou stapje voor stapje naar ontspanning en bewustzijn.


Een traject bestaat uit 4 sessies en ziet er als volgt uit:
1. Sessie lichaamswerk (BRTT) 1,45 uur
2. Sessie ademwerk (TRB) 1,45 uur
3. Sessie met lichaam- en ademwerk (BRTT & TRB) 3 uur
4. Integratiesessie 2 uur


Investering per traject is €495,- (na 1 april €595) bestaande uit:

 • schriftelijk intake
 • 4 sessies BRTT, TRB & Integratiesessie
 • huiswerkopdrachten en reflectieverslagen
 • nazorg.


Hoe ga ik te werk met een traject:

 1. Kennismaken (altijd gratis): telefonisch verkennen we je hulpvraag en voelen we of ik de juiste persoon ben die je kan helpen.
 2. Levensloop: als we besluiten om samen te werken dan mail ik je een intakeformulier waarin je jouw hulpvraag en levensloop in kaart brengt. Deze stuur je voorafgaand aan de eerste sessie terug zodat ik mij op de sessie kan voorbereiden.
 3. Traject: je start het traject met een BRTT-sessie en je eindigt na 8 weken met een integratiesessie (Schipluiden en/of Rhoon)
 4. Reflectieverslag: uiterlijk 3 dagen na elke sessie stuur je een reflectieverslag aan mij per mail terug. Aan het begin van elke volgende sessie nemen we dit door en is er ruimte om vragen te stellen.
 5. Huiswerk: het huiswerk krijg je van mij mee na afloop van elke sessie.
 6. Integratie sessie 2 uur: Deze sessie staat in het teken van het integreren van je ervaringen en waarin we stilstaan bij je vooruitgang en onderzoeken we of je vervolgsessies wilt/nodig hebt. De sessie vindt plaats op locatie binnen of buiten in de natuur.
 7. Nazorg: een week na elke sessie hebben we telefonisch contact of videobellen (max. 15 min) om te zien hoe het met je gaat en wat je hebt ervaren de afgelopen week