van stress naar ontspanning

Wat anderen zeggen


Lavina (juni 2023)

Onlangs had ik een afspraak met Pepijn voor een BRTT sessie. Met een open, nieuwsgierige en enigszins verwachtingsvolle houding kwam ik aan op een fraaie locatie. We begonnen met een kort gesprek. De hele setting voelde veilig en vertrouwd waardoor we al snel de diepte in gingen. Hierna begonnen we met een stukje lichaamswerk gevolgd door een serie aan ademhalingsoefeningen.

 

Het was bijzonder om te merken hoe de opgeslagen spanning uit het lijf losgelaten werd. Het was intens en tegelijkertijd voelde het heel bevrijdend en prettig. Hierna namen we de tijd om de sessie na te bespreken en nog even in rust na te genieten. Dit was heel fijn. Pepijn heeft een warme persoonlijkheid en prettige manier van begeleiden.

 

De dagen erna heb ik heel bewust tijd voor mezelf genomen. Er was veel losgelaten en dit voelde heel natuurlijk om te doen. Ik heb genoten van de verzachting in mijn lijf en de verstilling in mijn hoofd die is ontstaan door de BRTT.


Eder (mei 2023)

Weer een stuk lichter en klachten vrij, wijzer en liefvoller door het leven.

Dat adem een positieve werking heeft op onze welzijn wist ik wel uit eigen ervaring maar wat ik via Pepijn heb mogen mee maken was verbazingwekkend geweldig. Afgelopen jaar liep ik vooral in mijn boosheid. Ik leerde er veel van al wilde ik er liever van af. Met de tijd werd het een woede dat soms uit het niks opkwam. Toen begreep ik het niet meer. Het lukte mij niet meer om van te leren.

 

Op mij pad kwam Pepijn en ik werd warm ontvangen door hem op zijn werk plek. Veilig is hoe ik mijn voelde. Ik vertrouwde hem. Dat is voor mij, zelfs als man zijnde, niet iets dat vanzelf gaat. Wat een ervaring is het geweest. Nooit eerder ben ik zo diep gegaan in mijn emoties van woede. Eerst was daar een pijnlijk emotie. Golven van verdriet van momenten uit mijn jeugd kwam boven.

 

Het voelde fijn om lekker te ontladen. Ik voelde mijn geaccepteerd. Dat deel van mijn mocht zich gezien voelen. Ook de woede. Ik kreeg een deel van mij zelf terug. Voelde mij compleet en als herboren na de sessie en sindsdien heb ik geen last meer van blijven hangen in boosheid. De fysieke klacht verdween de volgende dag. Ook kan ik nu meer de aanwezigheid van mijn hart voelen. Die is vrediger en liefdevoller. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Daarom raad ik iedereen aan om een sessie van Pepijn een keer uit te proberen.


Ilona (traject april/mei)

Vanuit kracht, niet langer vanuit angst.....

Het is moeilijk onder woorden te brengen wat de wonderlijke BRTT sessies voor mij betekent hebben. En toch kan ik stellen dat het een onbeschrijfelijk gevoel is om je pure eigen kracht te kunnen ervaren. Ondanks yoga en meditatie blijft loslaten voor mij een thema.

Vaak zitten er tussen mijn pure innerlijk een paar vastgeroeste gedachte of achterhaalde overtuigingen. Óf is de angst van het loslaten te groot om mijn pure innerlijk aan te kunnen kijken.


Mede door het vertrouwen en de rust van Pepijn heb ik me over kunnen geven aan mijn innerlijke kwesties. Niet alleen heb ik hierdoor een deel van mijn angsten doorzien, mijn verdriet aangekeken, ik heb mijn eigen kracht mogen ervaren! Wat me een stuk dichterbij het "loslaten" gebracht heeft.


Vanuit kracht, niet langer vanuit angst durf ik mijn angsten aan te kijken, mijn gevoelens te voelen, mijn gedachte te zien en de uitkomst van dat alles "los te laten". Dankjewel lieve Pepijn - tot de volgende