van stress naar ontspanning

Retreats

Ademweekend Schaduwlicht 29-9 tot 1-10


Ademwerk wordt steeds populairder in een tijd waar alles steeds sneller lijkt te gaan. Er is een groeiende behoefte aan verbinding, verstilling en ontspanning. Hoe mooi is het dat er een prachtig medicijn, namelijk de adem, altijd beschikbaar is? Dat we met eenvoudige ademtechnieken een diepere verbinding met onszelf kunnen ervaren en het zelfgenezend vermogen van ons lijf kunnen activeren?


Samen met Tessa Venmans en Marleen Groeneveld delen we onze vurige passie voor ademwerk en zien grootse transformatieprocessen voor onze ogen gebeuren...

Wij staan dan ook te popelen om onze krachten te bundelen en jou een driedaags ademweekend aan te bieden midden in de natuur en staat in het teken van transformatie, balans in jezelf ervaren en onthaasten. Van doen naar ZIJN en van overleven naar LEVEN.

Naast ademsessies bieden we jou:
• gezonde maaltijden
• klankenreis
• boswandeling
• gezelligheid rond het kampvuur
• humor, verbinding en diepgang
• momenten voor stilte, reflectie en integratie


In een intieme groep met maximaal negen deelnemers ga je op reis in jezelf en word je uitgenodigd om heelheid in jezelf te ervaren. Het zal een weekend van verdieping en verankering zijn, waarin je je gedragen mag voelen door jezelf, door de andere deelnemers en (uiteraard) door ons. Dit unieke ademweekend zal plaatsvinden in een bosrijke locatie in Epe en biedt de gelegenheid om:

• te onthaasten;
• even hé-lemaal los te komen van je dagelijkse ritme, structuur en gewoontes;
• liefdevol licht te laten schijnen op schaduwstukken (bewust maken van het onbewuste);
• te landen in een zachte bedding waarbinnen jij je mag laten dragen en jij kunt opladen;
• diepe heling en transformatie te ervaren op fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau;
• jouw innerlijk vuur aan te wakkeren.


Praktische info Ademweekend 'Schaduwlicht':

Datum: vrij 29 september t/m zo 1 oktober 2023.
Tijden: aankomst vrijdag 19:30 uur, vertrek zondag 15 uur.

Slapen: een gedeelde kamer met 2 of 3 personen met goede bedden.
Bijdrage: €555,- dit is inclusief accommodatie, begeleiding, eten & drinken (betaling in termijnen is mogelijk).

Eigen veiligheid: Ademwerk is voor iedereen geschikt behalve bij serieuze hart- en vaatziekte, epilepsie en psychoses. Neem bij twijfel of vragen over je gezondheid contact op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.


Maakt het je nieuwsgierig of voel je zelfs een verlangen in je opkomen om je aan te melden? Neem gerust contact op door hier te klikken.


Mannenretreat Inner Power 12-10 tot 15-10

Behoefte om uit je hoofd te komen en zakken in een ontspannen lijf?
Zin in kampvuur en een goed gesprek en uitdagende activiteiten met de elementen van de natuur? Dan is mannenretreat Inner Power wellicht iets voor jou!


Vier dagen lang samenzijn met gelijkgestemden mannen (max. 9 mannen) op een ware toplocatie Samaru. Deze locatie is ervoor gemaakt om trainingen te geven. Het huis en de buitenruimte zijn met veel aandacht ontworpen en gebouwd, met het idee dat je je hier thuis kunt voelen. Vanuit de trainingsruimte heb je rondom zicht op de natuur, een prachtige omgeving met een zwemvijver, voedselbos en groentetuin.


Dit weekend staat in het teken van broederschap en uit je comfortzone komen. Van actief doen naar ontspannen zijn. Van struinen door de bossen en relaxen op natuurgeluiden.

Wat kan je verder verwachten tijdens het retreat:
+ kampvuur
+ ijsbad
+ broederschap
+ boswandelingen
+ gezonde maaltijden
+ klankreis
+ innerlijke kind sessie
+ humor en diepgang
+ en meer

Uiteraard hebben we dagelijks deelrondes rond het kampvuur. Hier komen we samen om te luisteren naar elkaars verhalen. Iedere man met zijn ‘eigen wijsheid’ en unieke ervaringen. We behandelen elkaar altijd met respect en we hanteren de uitdrukking “ik ben OK, jij bent OK” ofwel we zijn allemaal gelijk. Tijdens het weekend mag alles er zijn en ben je welkom met je lach of een traan.

We hebben een aantal ademsessies op de planning staan. De adem is als een brug tussen lichaam en geest, tussen voelen en denken. Het doen van ademwerk maakt dat er meer ruimte ontstaat in je lijf en geest waardoor je vrijer voelt. Ook doen we dagelijks chi gong om je innerlijk kracht te (her)ontdekken.


Kortom, een ontspannen en vitaal weekend beleven om je innerlijke kracht op te laden. Met voldoende vrije tijd en aandacht voor jezelf in goed gezelschap van gelijkgestemde broeders.


Praktische info mannenretreat Inner power:
Wanneer: do 12 t/m zo 15 oktober.
Tijd: aankomst 19:30 uur tot afsluiting zondag 16 uur.
Slapen: een gedeelde kamer met 2 of 4 personen met goede bedden (inclusief bedlinnen).
Bijdrage: €449,- dit is inclusief accommodatie, begeleiding, eten & drinken (betaling in termijnen is mogelijk).
Eigen veiligheid: Ademwerk is voor iedereen geschikt behalve bij serieuze hart- en vaatziekte, epilepsie en psychoses. Neem bij twijfel of vragen over je gezondheid contact op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.


Voel je de JA, ik ben toe aan een uitdagend avontuur met de elementen van de natuur? Meld je dan aan en klik hier